Hvalevrijedan program kroz kojeg roditelji razmjenjuju iskustva i znanja o roditeljstvu

SRAČINEC: Završio je prvi ciklus radionica “Rastimo zajedno” u Dječjem vrtiću ‘Bambi’

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

Proteklih 11 tjedana 12-ero roditelja marljivo je sudjelovalo na dvosatnim radionicama u sklopu programa “Rastimo zajedno” u Dječjem vrtiću ‘Bambi’ u Sračincu. Na ovim iskustvenim radionicama roditelji su razmjenjivali informacije, znanja, vještine i pružali međusobnu podršku u roditeljstvu. 

Program su uspješno završili i nagrađeni su diplomama Dunja Canjuga, Isidora Kovačić, Ana-Marija Križanec, Lea Kuča, Ines Leskovar, Petra Liber, Valentina Miko, Alen Ožura, Kristina Plantak, Ana Mari Skurjeni, Sara Slunjski i Doroteja Šestak.

– Iznimno smo zadovoljne provedenim radionicama. Naši roditelji bili su vrlo angažirani, suradljivi, otvoreni i spremni raditi na osobnom rastu. Ovim putem želimo im se zahvaliti na predivnoj suradnji. Vrlo nam je važna suradnja s roditeljima te nam je drago što su roditelji iskazali želju za nastavkom druženja u “Klubu roditelja”. Veseli nas najaviti da ćemo u našem vrtiću početkom jeseni započeti s provođenjem “Kluba očeva – Rastimo zajedno” kroz koji ćemo posebnu pažnju posvetiti ulozi oca u ranom djetinjstvu. Zahvaljujemo Općini Sračinec što je prepoznala vrijednost ovog programa, pravo roditelja na podršku i pomoć te financirala edukaciju voditeljica, – poručuju voditeljice programa, ravnateljica Kristijana Silov, pedagoginja Tihana Blaži i odgojiteljica Ružica Conar. 

Na svečanosti povodom završetka niza radionica, vrtić je posjetio i načelnik Sračinca Božidar Novoselec. 

– Veseli me što ravnateljica i djelatnice vrtića iz dana u dan dokazuju da naš vrtić nije samo mjesto za čuvanje djece, kako ga neki krivo doživljavaju. Ovo je samo jedna u nizu akcija i serija radionica koje će organizirati, a sve s ciljem što boljeg obrazovanja roditelja. I dalje će u Općini Sračinec imati punu podršku i konkretnu financijsku pomoć – poručio je načelnik Novoselec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba