MAČE: Kroz nekoliko dana kreće izgradnja nogostupa do Poznanovca. Načelnica Mikulec Šimunec poručila:

“Kvaliteta života i prometovanja nakon ovih radova bit će uvelike bolja”

Objavljeno: 05.04.2024. zagorjeinternational

Načelnica Mača Mladenka Mikulec Šimunec danas je poslala obavijest kako počinju radovi izgradnje nogostupa na Županijskoj cesti 2168 između Mača i Poznanovca. 

– Ovo je vrlo bitno ulaganje u našoj općini. Nakon presvlačenja svih županijskih cesta na našem području – krećemo i s ozbiljnim zahvatima u smjeru Poznanovca. Kvaliteta života i prometovanja nakon ovih radova bit će uvelike bolja na navedenoj trasi. Za nastavak izgradnje nogostupa Općina Mače je već naručila izradu projektne dokumentacije – poručila je načelnica Mikulec Šimunec. 

Investitor radova je ŽUC KZŽ, a izvođač je tvrtka Završeni radovi Krešo d.o.o. 

Izgradnja nogostupa i sustava oborinske odvodnje počinje za nekoliko dana. Početak radova bit će na južnom dijelu iz smjera Poznanovca. Ukupna dužina gradilišta jest 900 m.  

Regulacijom prometa bit će omogućeno kretanje u jednom traku u zoni radova. Prometnica će biti zatvorena u potpunosti u nekoliko navrata zbog izgradnje pet novih propusta u trupu ceste.  

O zatvaranju će biti objavljene dodatne obavijesti i prometna signalizacija te ovom prilikom iz Općine Mače sve sudionike u prometu mole za razumijevanje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba