"Bio sam na proslavi rođenja sestrinog djeteta. Popio sam dosta alkohola te je moguće da sam remetio javni red i mir, ali sudionici proslave su me savladali"

Pijani Pero blokirao ulicu autom: “Nije istina! Mislim da imam svjedoke…”

Objavljeno: 04.04.2024. zagorjeinternational

Pero je uhićen nakon što se napio na proslavi rođenja sestrina djeteta, pa svoju djevojku spriječio da ode taksijem s fešte, prenosi Danica.

Prema presudi, Pero (28) je u kolovozu oko 22:30 upravljao osobnim automobilom u Zagrebu, kolnikom ulice Orešje Donje, te je u organizmu imao 1,57 promila alkohola. Vozač je sve opovrgnuo tvrdeći da uopće nije vozio svoj bijeli Smart.

Pero: Moguće je da sam remetio javni red i mir

– Bio sam na proslavi rođenja sestrinog djeteta. Popio sam dosta alkohola te je moguće da sam remetio javni red i mir, ali sudionici proslave su me savladali i ležao sam na podu kada je došla policija. Moguće je i da sam htio voziti, ali do toga nije došlo jer sam bio savladan. Imam li za to svjedoke? Ma, mislim da imam, ali se ne sjećam cijelog događaja iz te noći pa vam sad ne mogu reći – branio se Pero na sudu.

No, svjedok koji je bio na proslavi kaže kako se Pero posvađao s djevojkom koja je bila ljuta što se napio pa je pozvala taksi jer nije željela s njim u auto.

– Kada je taksi došao, a djevojka ušla u njega, Pero je svojim bijelim Smartom prepriječio put taksiju na uskoj cesti – ispričao je svjedok.

Pero je dva dana bio u pritvoru

Drugi mladić koji je također bio na fešti potvrdio je te riječi te naglasio kako je pijani i agresivni Pero svojim Smartom vožnjom u rikverc blokirao taksi. Bio je nakon toga agresivan prema taksistu, pa su pozvali policiju.

Sutkinja je ovih dana Peru proglasila krivim i osudila na 1000 eura kazne i 50 eura prekršajnih troškova te mu odredila jednomjesečnu zabranu upravljanja vozilom. Od kazne mu se oduzima 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba