Gdje su po vama ‘crne točke’ na zagorskim cestama?

Policija poziva građane da sami odrede lokacije gdje će se provoditi nadzor brzine

Objavljeno: 03.04.2024. zagorjeinternational

Zagorska policija poziva građane da se uključe u provedbu akcije na način da predlože lokacije, odnosno mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali obavljati nadzor brzine kretanja vozila.

– Nadzor se provodi u cilju smanjenja prometnih nesreća, a predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – poručuju iz policije. 

Akcija se provodi na području država članica Europske unije, a temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti za 2024. godinu, od ponoći 19. travnja 2024. godine policijski službenici provest će 24-satni pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

– Sve zainteresirane građane molimo da nam u razdoblju od 2. do 12. travnja dostave prijedloge za mjesta na kojima bi trebalo obavljati nadzor brzine kretanja vozila na e-mail adresu Policijske uprave krapinsko – zagorske [email protected] – dodaju. 

Za provođenje nadzora odredit će se veći broj promjenjivih lokacija na kojima će se rasporediti policijski službenici koristeći sve raspoložive uređaje za nadzor brzine, a svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba