Navijačko nadmetanje kao najbolja uvertira u najveći derbi SHNL-a

TAJNA AKCIJA: Boysi na splitskoj rivi pustili s razglasa Dinamove pjesme – svirale su pola sata

Objavljeno: 30.03.2024. zagorjeinternational

Prekrasan sunčan dan, Splitska riva i – Dinamove pjesme! E ovakvim su se scenama samo rijetki nadali. Bad Blue Boysi su opet izveli jednu “tajnu akciju”, usred Splita šokirali Torcidu, navijače Hajduka i brojne prolaznike, piše 24sata.  

I centrom Splita danas su se orile Dinamove pjesme. Jasno, nikome nije bilo jasno o čemu se radi, nitko nije mislio kako Bad Blue Boysi mogu još jednom ovako iznenaditi “protivnika”. 

Navijači Dinama tako su smišljenom akcijom iznenadili Splićane. Prolaznici su bili u šoku, navijači Hajduka željeli su što prije zaustaviti “Dinamovu feštu” na rivi, ali već je bilo kasno, Dinamova himna svirala je više od pola sata. 

Bad Blue Boysi samo nastavljaju sa “smicalicama” usred Splita. Tako su 2010. godine na katedralu Sv. Duje objesili veliku Dinamovu zastavu, dok je 2022. godine cijela splitska riva obojena u plavo brojnim dimnim bombama. A sada je centar Splita slušao Dinamove pjesme. 

I Torcida je kroz povijest imala svojih “pobjeda”, 2021. godine je tako na Trgu bana Josipa Jelačića osvanula Hajdukova zastava.

Video s rive možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba