Poznati poduzetnik za sada u klub ulazi kao predsjednik Odbora za financijska i organizacijska pitanja te potpredsjednik Odbora za stadion

Kamenski se vratio u Dinamo!

Objavljeno: 26.03.2024. zagorjeinternational

Poznati zagorski poduzetnik Dragutin Kamenski ipak se vratio u Dinamo! Kamenski za sada u klub ulazi kao predsjednik Odbora za financijska i organizacijska pitanja te potpredsjednik Odbora za stadion, doznaju 24sata. Riječ je o čovjeku koji je od rujna prošle godine do veljače bio član izvršnog odbora Dinama, ali je onda uoči prvih predsjedničkih izbora izigran od strane Mirka Barišića.

U Maksimiru je jučer održana još jedna sjednica izvršnog odbora, formirana su tri odbora (uz dva spomenuta još i odbor za članstvo), a sprema se još jedan – Odbor za sponzorstvo.

U Odboru za financijska i organizacijska pitanja nalaze se Dragutin Kamenski (predsjednik), Mislav Ante Omazić (potpredsjednik), Mladen Vedriš, Marko Salopek, Emanuel Tutek, Tin Patarčec i Marin Bolanča. Taj bi odbor bi trebao do kraja sljedećeg tjedna pripremiti natječaj za dubinsko snimanje cjelokupne situacije u klubu.

Kamenski: Krećemo odmah

– Preuzimanjem predsjedanja Odborom formalizirana je moja želja za pomoći Dinamu u idućem razdoblju. U ljudima iz kluba predvođenim novim predsjednikom Velimirom Zajecom vidio sam ozbiljnost i odlučnost, te shvaćajući situaciju u kojoj se Dinamo nalazi želim svojim iskustvom i znanjem pomoći u stvaranju zdravih temelja kluba. Nemamo puno vremena, krećemo odmah, odlučno i s jasnim planom djelovanja – poručio je Dragutin Kamenski.

U Odboru za stadion uz Ivana Naukovića (predsjednik), nalaze se još Kamenski (potpredsjednik), Franjo Gregurić, Goran Đulić, Krešo Knezović i Miljenko Sakoman. Taj će pak odbor prvu sjenicu imati već danas. Odmah se kreće u analizu, a brzo će se ići na sastanak prema Gradu. U Odboru za članstvo nalaze se Tomislav Globan (predsjednik), Tomislav Metelko (potpredsjednik), Igor Kalabek, Krešo Knezović, Držislav Krasić, Sara Hukavec i Petar Storjak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba