"Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja"

UŽAS KOD BJELOVARA: Traktorom u dvorištu kuće pregazio dijete

Objavljeno: 17.03.2024. zagorjeinternational

Muškarac (30) je u petak upravljao traktorom te je prilikom vožnje prednjim lijevim pneumatikom prešao preko tijela djeteta. Na mjestu je preminulo. U tijeku je očevid

Tridesetogodišnji muškarac je u dvorištu kuće u Tociljevcu, kod Bjelovara prilikom vožnje traktorom pregazio dijete, koje je smrtno stradalo na mjestu nesreće, priopćeno je u subotu iz bjelovarsko-bilogorske policije, prenosi 24sata.

– U stražnjem dijelu dvorišta, u Tociljevcu, 30-godišnji muškarac je u petak upravljao traktorom te je prilikom vožnje prednjim lijevim pneumatikom prešao preko tijela djeteta. Na mjesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći koji su na mjestu događaja konstatirali smrt djeteta – navodi se u priopćenju Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, uz stručnu pomoć policijskih službenika. Po njegovom nalogu tijelo djeteta prevezeno je u Opću bolnicu “dr. Anđelko Višić” Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija.

U koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, dodaju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba