Tako se to radi!

BRAVO! Vozač ZET-a pomogao ozlijeđenom putniku, svi su mu pljeskali

Objavljeno: 13.03.2024. zagorjeinternational

Putnica ZET-ovog autobusa na liniji 130 javila se redakciji 24sata nakon što je cijeli autobus svjedočio nesebičnoj pomoći vozača. Naime, on je pomogao ozlijeđenom čovjeku ući u autobus, a kasnije i da izađe na stanici.

Bravo za vozača!

– Htjela bih pohvaliti ZET-ovog vozača autobusa na liniji 130 koji je u utorak u 12:25 vozio s Borčeca prema Črnomercu. Kad je došao na stajalište Medpotoki, izašao je iz vozačke kabine, ušao u putnički prostor te prišao starijem gospodinu koji je imao vidljive ozljede, točnije zamotanu glavu u zavojima. Starac se jedva kretao i dvaput mu je skoro iskliznuo iz ruku. Posjeo ga je na klupu na stajalištu i rekao da se ne miče do dolaska njegovih i zaželio brz oporavak – ispričala je putnica Valentina i dodala kako je zbog svega vrisnula ‘Bravo za vozača!’ te su mu svi počeli pljeskati.

Na kraju vožnje mu je i osobno prišla te ga još jednom pohvalila.

– On se skromno zahvalio i rekao da mu je to u opisu posla i da mora pomoći potrebitima. Objasnio mi je da je gospodin s Črnomerca išao s njim do zadnjeg stajališta i natrag. Na Črnomercu je nekoliko puta pao te da ga je teško unio u bus – kazala je Valentina i dodala kako je starac navodno sam krenuo iz bolnice do svoje kuće, ali zbog zdravstvenih problema gubi tlo pod nogama.

Zato još više treba pohvaliti ljudski čin.

– Hvala dragom i ljubaznom ZET-ovom vozaču, uvjerena sam da zaslužuje najveću pohvalu! – zaključila je Valentina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba