Krapinski košarkaši trebaju podršku punih tribina na putu do pobjede

KK KRAPINA: Najvažnija utakmica sezone, u nedjelju svi u Đurmanec!

Objavljeno: 07.03.2024. Milorad Videković

Košarkaši Krapine, sudionici Druge košarkaške lige Centar, ušli su u odlučujući tjedan. Naime, oni ove nedjelje dočekuju na svom parketu, ovoga puta u Sportskoj dvorani Osnovne škole Đurmanec, u nedjelju 10. ožujka s početkom u 17 sati izravnog konkurenta za ostanak u ligi, košarkaše Ivanića.

U nedjelju se lome koplja

Ovaj susret košarkaši Krapine moraju dobiti jer samo u tom slučaju mogu ostati u ligi, ali ne s bilo kakvom koš-razlikom. S obzirom na to da su u prvom susretu košarkaši Ivanića pobijedili 76:72, odnosno s četiri poena razlike, a kako se u slučaju istog broja bodova gleda međusobni omjer, da bi osigurali ostanak u ligi košarkaši Krapine moraju pobijediti s minimalno pet poena razlike.

No, ovime prvenstvo nije završeno jer se posljednje kolo igra 16. ožujka u kojem se sastaju, između ostalih, Podsused – Krapina i Ivanić – Fortuna, tako da postoje još nekoliko varijante. No, o njima nećemo razmišljati jer vjerujemo u pobjedu od pet koševa i više razlike.

Igraju i juniori

Za razliku od seniora koji vode grčevitu borbu za ostanak, ‘Škola košarke KK Krapina’ postiže odlične rezultate. Tako u pretkadetskoj ligi košarkaši Krapine, koji imaju savršen niz od pet utakmica bez poraza, u šestom kolu lige gostuju u Zagrebu, Dom Cedevite, s početkom u 15:30 kod jake ekipe Mladosti II koja ima samo jedan poraz.

U uvertiri najbitnije utakmice sezone, seniorskog sraza protiv Ivanića, juniori Krapine dočekuju u 14:30 u Đurmancu ekipu Novske. Ta dva susreta, juniori i seniori, dovoljan su razlog da brojni navijači kluba dođu u dvoranu OŠ Đurmanec da pomognu košarkašima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba