Zagorski policajce ponovno sjajni na ‘Holjevci’

Nikola Štefanić najbrži na 10 kilometara u kategoriji MUP-a. U ukupnom poretku treći

Objavljeno: 04.03.2024. zagorjeinternational

U nedjelju je po deveti puta održana atletska utrka ‘Holjevka’ koju je organizirao Zagrebački atletski savez. Ova utrka je ujedno i prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.  

Start je bio na Mostu slobode, trčalo se Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske Bratske Zajednice, dok je cilj bio na Bundeku.

Na ovogodišnjoj Holjevci su nastupili i policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske. Nikola Štefanić bio je najbrži u utrci na 10 kilometara u kategoriji MUP-a, a u ukupnom poretku na 10 kilometara bio je na trećem mjestu, izvijestili su iz PU krapinsko – zagorske. 

Također, odlične su rezultate u kategoriji MUP-a na pet kilometara ostvarili policijski službenici naše policijske uprave Marko Haramina, Siniša Horvatek, Mario Pavleković, Antonio Rihtar, Robert Rožaj, Josip Dasović i Sandro Šlogar.

Ponovno su, kao i u brojnim drugim sportskim natjecanjima, policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske dokazali svoju spremnost, čestitamo na sjajnim rezultatima zagorskih policajaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba