“Mali detektivi” tražili su krivca, a “Put zmaja” ih je odveo u misteriozni svijet kroz tajne prolaze

KAKVA AVANTURA: Ovo vikenda djeca su mogla istražiti Dvorac Trakošćan na jedinstven način

Objavljeno: 26.02.2024. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan održao je dvije radionice edukativnog karaktera, a koje su djeci omogućile da se upuste u svijet mašte i izazova.  

Radionica “Mali detektivi” pružila je djeci priliku da postanu pravi istražitelji, upuštajući se u uzbudljivu avanturu praćenja tragova životinja po dvorcu te potrage za krivcem. Djeca su učila osnove istraživačkog rada, uključujući analizu tragova, intervjuiranje svjedoka i sastavljanje dokaza. 

S druge strane, radionica “Zmaj, vještica & tajni prolaz” bila je namijenjena nešto starijima, a djeca su imala priliku uživati u interaktivnom iskustvu punom zabave i učenja kroz misteriozni svijet zmajeva, vještica i tajnih prolaza. 

“Zmaj, vještica i tajni prolaz” nije bio samo običan događaj, već interaktivno-edukativno iskustvo koje je potaknulo djecu na razvijanje logičkog razmišljanja, timskog rada i kreativnog rješavanja problema kroz mitove i legende. Središnji dio radionice bio je fascinantni “Put zmaja”, koji je vodio djecu kroz skrivene prolaze dvorca Trakošćan, istražujući legende i simboliku zmajeva i grifona. 

Dvor Trakošćan je ponosno ugostio ovu zanimljivu radionicu i veseli se budućim događajima koji će inspirirati mlade istraživače i avanturiste. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba