”Srami se psihopate bolesni, šup***o. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno...”

NEVJEROJATNO: Majka osuđena jer je vrijeđala sina zbog slabih ocjena u školi

Objavljeno: 25.02.2024. zagorjeinternational

Majka (50) proglašena je krivom i osuđena jer je u sms porukama vrijeđala sina (18) zbog loših ocjena, prenosi Danica.

Srami se psihopate bolesni, šupčino”

Prema presudi, majka je lani u rujnu u Karlovcu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

– Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti – napisala je majka sinu.

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijem ponašanju te odustanku od sudjelovanja u izvanškolskim aktivnostima.

Kazna 320 eura

– U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim – rekla je majka.

Sin je na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo moje dostojanstvo”.

– Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu – zaključio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba