Biramo pjesmu koja će nas predstavljati na Euroviziji

Sinoć održana prva polufinalna večer Dore 2024. Danas nastavak, finale u nedjelju

Objavljeno: 23.02.2024. zagorjeinternational

Sinoć je počeo izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, Dora 2024, a u prvoj polufinalnoj večeri nastupilo je 12 izvođača – Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3, Lana Mandarić, Noelle, Misha, Erna i Barbara Munjas. 

U finale je prošlo njih osam – Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić. 

Druga polufinalna večer slijedi večeras kada će nastupiti drugih 12 polufinalista od kojih će dalje proći također njih osam. Nastupit će Lu Dedić, James Night, Lara Demarin, Alen Đuras, The Splitters, Boris Štok, Baby Lasagna, ET, Vatra, Damir Kedžo, Natalie Balmix i Marcela. 

U finalnoj večeri u nedjelju ćemo birati između ukupno 16 pjesama. 

Inače, na domaćim kladionicama na prvom mjestu za pobjedu na Dori 2024. nalazi se umaški glazbenik Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna, na drugom mjestu je Let 3 i njihova ‘Babaroga’, treći je Eugen s pjesmom ‘Tišine’, četvrta je grupa Vatra s pjesmom ‘Slatke suze, gorka ljubav’, a peti je Damir Kedžo s pjesmom ‘Voljena ženo’, piše Novi list

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba