Odlukom načelnika Cvrtile

JESENJE: Općina će pomoći projekte svojih udruga s 22.500 eura

Objavljeno: 23.02.2024. zagorjeinternational

Načelnik općine Jesenje Dario Cvrtila objavio je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području općine u 2024. godini. Pozivaju se udruge koje su programski usmjerene na rad u području sporta, kulture, poljoprivrede i ostalih djelatnosti, da se prijave na natječaj za ostvarivanje financijske podrške projektima/programima koji doprinose razvoju sporta, kulture, poljoprivrede i ostalih djelatnosti. 

Iz proračuna je u te svrhe izdvojeno 22.500 eura, a udruge u sklopu ovog poziva mogu prijaviti programe i projekte za sljedeća područja – sport, kultura, poljoprivreda i ostalo. Za područje sporta planira se dodijeliti 4000 eura, za kulturu 4000, za poljoprivredu 6000, a za kategoriju ostalo 8500 eura. 

Natječaj će biti otvoren do 26. ožujka do 12 sati. 

Korisnik podnosi prijavu za financiranje programa i projekata na propisanim obrascima koji su sastavni dio natječajne dokumentacije, a dostupni su na mrežnim stranicama Općine. Dostavljaju se na adresu Općine, Gornje Jesenje 103, 49233 Gornje Jesenje, s naznakom “Prijava na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Općine Jesenje u 2024. godini“. Dokumentacija u elektroničkom obliku dostavlja se na CD-u, DVD-u ili USB memoriji, u privitku dokumentacije u papirnatom obliku. 

Svi detalji i dodatne informacije dostupne su na stranicama Općine

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba