Slučaj istražuje policija

Curica (2) došla u bolnicu u Puli i poslana je kući. Kada se kasnije vratila, preminula je

Objavljeno: 22.02.2024. zagorjeinternational

U bolnici u Puli prije nekoliko dana preminula je djevojčica (2). Istarska je policija potvrdila da je ona 18. veljače u noćnim satima dovedena u pulsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja te je nakon reanimacije preminula.

– Porečka policija, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, utvrđuje okolnosti smrti djeteta koje je 18. veljače u noćnim satima dovedeno u pulsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja te je nakon reanimacije preminulo. Na tijelu preminulog djeteta obavljena je obdukcija, a točan uzrok smrti bit će poznat nakon dobivanja nalaza toksikoloških vještačenja i histoloških analiza tkiva – rekli su iz PU istarske.

Index.hr. Neslužbeno doznaje da su roditelji dan ranije s djetetom bili na pregledu u bolnici, no curica je otpuštena kući. Vratili su se ponovno tijekom noći, nakon čega je dijete preminulo. 

Slučaj je preuzeo DORH, a iz bolnice nisu davali izjave.

– Prema mojim saznanjima, roditelji nisu s djetetom bili na Hitnoj pomoći, već su ga sami vozili u bolnicu. Druge detalje ne znam – rekla je za portal Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba