Na kraju ju je policija jedva svladala pa sad ima 16 dana uvjetnog zatvora

CURA ZA ŽENITI: Mortus pijana Maja (37) naručila troduplu rakiju. Konobar odbio i ubrzo zažalio

Objavljeno: 21.02.2024. zagorjeinternational

Maja je uhićena nakon što je konobaru u kafiću prijetila da će ga ubiti jer joj ne da piće, piše Danica

Prema presudi, Maja (37) je potkraj listopada lani oko 17.30 sati narušavala javni red i mir u caffe baru ‘Indeks’ u Karlovcu. Vikala je na konobara koji joj nije htio dati piće jer je bila pod utjecajem alkohola. 

– Na konobara Marka vikala je riječima: ‘Uzet ću pištolj i ubit ću te ako mi ne daš piće, šta sam ja napravila, neću nikud ići’. Istoga dana u 17.52 sata policijske službenike omalovažavala je i vrijeđala riječima: Govna, govna policijska – navodi se u presudi. 

Maja je na sudu rekla kako se ne smatra krivom te nije narušavala javni red i mir i kafiću ‘Indeks’. 

– Ma ne sjećam se ni da bih policijske službenike vrijeđala. Htjela sam pokupiti svoj mobitel. Istina je samo da sam prethodne večeri pila alkohol i stvarno sam bila pijana, ali nisu mi dali da odem doma – branila se Maja. 

Policajac Josip svjedočio je kako su morali upotrijebiti sredstva prisile i sredstva za vezivanje kako bi je uhitili. Vrijeđala ih je u policijskoj postaji nakon što je privedena. 

Konobar Marko otkrio je kako je Maja ušla u šank i od njega tražila da joj u čašu natoči i pomiješa tri žestoka pića, ali on je to odbio. Vratila se na terasu i vikala na njega te prijetila da će zvati policiju ako joj ne da piće. 

– Prijetila je i da će me ubiti iz pištolja ako joj ne natočim tri žestice u čašu, ali prijetnje nisam uzeo za ozbiljno jer se vidjelo da je bila pijana i nesuvisla – zaključio je konobar ‘Indeksa’. 

Maja je provela dva dana u policijskom pritvoru. Ovih je dana proglašena krivom i osuđena na 16 dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba