Mogao bih sad puno toga reći, ali neću

TUCAK: Jesmo li zaslužili veći doček?

Objavljeno: 18.02.2024. zagorjeinternational

Hrvatska je treći put u povijesti prvak svijeta u vaterpolu. U finalu nakon peteraca pobijedila je Italiju 15:13 i tako došla do zlata. Danas je organiziran doček za svjetske prvake u VIP salonu zagrebačkog aerodroma. Vaterpolisti su sletjeli u 13:16 sati. Dočekali su ih stotinjak navijača, posebna slavljenička torta i čašica pjenušca, donosi Index.

– Umorni smo i potrošeni nakon ove utakmice, ali uživat ćemo u ovim danima koji dolaze, ostaviti sve ružno u zadnjem periodu. Pokazali smo vrhunski vaterpolo u Dubrovniku, Zagrebu i Dohi. Nakon poraza mrziš što si trener, ali jutros je bilo lipo, onako vruće u Dohi. Sretan sam i ponosan, još nismo ni svjesni što smo napravili u tako kratkom periodu – rekao je izbornik Ivica Tucak. Odgovorio je i na pitanje novinara o tome jesu li vaterpolisti zaslužili veći doček:

– To nisu pitanja za mene, meni je drago da ste došli vi koji to volite. Mogao bih puno toga reći, ali neću. To je refleksija svega, zašto sada pričati o tome… Imate neke ljude koji su bili oslobođeni tjelesnog, a obnašaju funkcije… – rekao je Ivan Tucak.

Krapić: Nadamo se zlatu i u Parizu

Ivan Krapić, kapetan hrvatske reprezentacije, najavio je Olimpijske igre.

– Bili smo srebrni u Zagrebu, sad zlatni, nadamo se zlatu i u Parizu. Nije bilo teško voditi ovu vojsku, oni su sjajni. Drago mi je da su svi dali svoj obol da ovakav rezultat dođe u Hrvatsku. Nema puno vremena za odmor, ljeto će brzo doći. Malo ćemo se odmoriti i uživati, a onda u Pariz – zaključio je Ivan Krapić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba