Kaj bi rekli, kak' je sa Zagorcima?

GRIJANJE POD POPLUNOM: Otkriveno u kojem se mjesecu Podravci i Prigorci najviše s*ksaju

Objavljeno: 18.02.2024. zagorjeinternational

Iako ste to vjerojatno prvo pomislili, a često je i točno, ipak datumi kada se najčešće vodi ljubav više nisu blagdanski dani oko Božića i Nove godine.

Prema podacima iz koprivničkog rodilišta, lani je najviše djece, njih 78, rođeno ljeti, odnosno, u srpnju. U tom je mjesecu na svijet stiglo 78 bebača, što je znatno više od ostalih mjeseci u godini. Upravo je broj rođene djece bio presudan u računici koja, naravno, nije relevantna, ali ipak pokazuje moguće trendove – piše ePodravina.

Listopad i studeni

Prema tome, Podravci i Prigorci lani su se nešto ranije počeli grijati pod poplunom jer je najviše djece začeto u listopadu i studenom. Točnije, najviše su se seksali od 9. listopada do 8. studenog.

U rujnu je rođeno 53. djece, što znači da se tijekom blagdana smanjila aktivnost, što  je vjerojatno uzrokovano povećanim trošenjem novaca i svim ostalim popratnim okolnostima koje idu uz te dane poput posjeta rodbine, pečenja kolača, čišćenja kuće, školskih praznika pa nije bilo vremena ni živaca i za druge stvari.

U ožujku je primjerice rođeno 45 mališana. To govori da su ljeti, u drugom dijelu lipnja i početkom srpnja primarne druge zanimacije, a ionako je prevruće za još nekog pod plahtama.

Rujan i početak listopada zaboravite na seks

Uvjerljivo najmanje djece na svijet je stiglo u lipnju, njih 43. Stoga rujan i početak listopada nikako nisu bili mjeseci za seks, no zato već od 9. listopada kreće prava akcija da se nadoknadi sve što se iz nekog razloga nije stiglo ranije tijekom godine.

No koliko god se trudili, trebali bi znatno više jer je natalitet iz godine u godinu u velikom padu. Lani je u koprivničkoj bolnici bilo 675 poroda, od kojih je osam blizanačkih trudnoća, tako da su ukupno stigla 683 mališana. To je sedam manje nego godinu ranije, a ako se negativan trend nastavi, svake tri godine gubi se po jedan razred.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba