Palo je i uhićenje

FOTO: Sinoć gorjela kuća kod Krapinskih Toplica. Ozlijeđen 20-godišnjak

Objavljeno: 15.02.2024. zagorjeinternational

U srijedu u 19.05 sati u DVD Krapinske Toplice stigla je dojava o požaru obiteljske kuće u blizini Krapinskih Toplica, u Gregurovcu. 

– VOC-ZJVP uzbunjuje dobrovoljne vatrogasce DVD-a Krapinske Toplice SMS porukama te se istovremeno uključuje aplikacija FireApp Hrvatska. Zaprimljena je dojava o požaru kuće. Navalno vozilo s tri vatrogasca izlazi u 19.05 sati s obzirom da su se operativci vraćali u spremište s pranja ceste – izvijestili su iz DVD-a Krapinske Toplice.

Nekoliko trenutaka kasnije, na intervenciju kreće i AC s još tri vatrogasca te dva kombi vozila s još sedam kolega. 

– Uz djelatnike ZJVP Zabok i Klanjec lokaliziramo i gasimo požar. U spremište smo se vratili u 21.20 sati. 

Iz PU krapinsko – zagorske potvrdili su da je izgorio krov i potkrovlje kuće te dodali da je lakše ozlijeđen 20-godišnjak.

– Obavljenim očevidom policijskih službenika u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je kako je do požara došlo u prostoriji potkrovlja obiteljske kuće uslijed zapaljenja zapaljive tekućine otvorenim plamenom te se požar proširio na cijelo potkrovlje i krov. Vezano uz izazivanje požara, u prostorijama policije uhićena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje – rekli su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba