Sve zbog rekonstrukcije vrijedne 1.600.000 eura

VAŽNO: Uskoro se potpuno zatvara dionica ceste između Čakovca i Novog Sela Rok

Objavljeno: 14.02.2024. zagorjeinternational

Zbog radova na rekonstrukciji dionice ceste Čakovec – Novo Selo Rok, od ponedjeljka zatvara se cijela njena dužina te se uvodi privremena regulacija prometa, do kraja prve faze radova, 1. svibnja.

Predstavnici izvođača radova iz TEGRA-e d.o.o. Čakovec, predstavnici investitora iz Grada Čakovca, nadzorni inženjer i predstavnik projektanta, na posljednjem radnom sastanku zaključili su kako je zbog tehnologije izvođenja radova, ekonomičnosti i kvalitete radova, ali uz najveći naglasak na sigurnosti svih sudionika u prometu, najpovoljnije rješenje u prometnom smislu potpuno zatvaranje dionice na kojoj se izvode radovi. Vrijednost radova je 1.606.201,15 eura.

Za vrijeme izvođenja radova, a sukladno prometnom elaboratu, bit će postavljena privremena regulacija prometa kojom će se vozači usmjeriti na alternativne pravce.

Iz Grada Čakovca napominju kako radovi neće utjecati ni u jednoj svojoj fazi na pristup Gradskom groblju s čakovečke strane.

– Ovim putem mole se građani za strpljenje, razumijevanje te ih pozivamo na poštivanje privremene regulacije prometa – poručili su iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba