Ludnica zvana 'Aleksandra Prijović ' i dalje trese Hrvatsku – ovaj put na redu je Osijek

PJEVAČICA OTKRILA: “Sinoć sam spavala u svojoj rodnoj kući”

Objavljeno: 14.02.2024. zagorjeinternational

Aleksandra Prijović sinoć je nastupila u Osijeku i napunila dvoranu Gradski vrt, piše Index.  

Pjevačica je nakon koncerta održala konferenciju za medije i razgovarala s novinarima o koncertu i budućim planovima. Na pitanje novinara o tome hoće li obići svoju rodnu kuću Aleksandra je rekla: “Sinoć sam spavala tamo.” 

Prijović je rekla da su došli mnogi njezini susjedi i prijatelji iz Belog Manastira. Otkrila je da je u publici bila i njezina razrednica. 

– Nisam mogla zamisliti da ću u Osijeku imati pet koncerata. Jako sam sretna i svi smo sretni. Uživala sam večeras – dodala je. 

Komentirala je i situaciju u Zadru. 

– Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert – dodala je. 

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta. Fanovi su svaku pjesmu pjevali uglas s pjevačicom. Kako je otkrila na koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njezina obitelj te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala. 

Koncert je, kao i one u Zagrebu, započela pjesmom Za nas kasno je, a odjenula je srebrnu šljokičastu kreaciju. Na početku koncerta je rekla da joj je drago što je u Osijeku jer je to blizu njenog rodnog mjesta.  

– Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove – rekla je Aleksandra. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba