ZASKI i KU-KU-RI-KU organizirali službeno prvenstvo u veleslalomu u Kreischbergu

FOTO: Zagorje ima nove skijaške prvake

Objavljeno: 12.02.2024. zagorjeinternational

U organizaciji ZASKI-ja, Zagorskog skijaškog kuba i KU-KU-RI-KU-a održano je službeno prvenstvo u veleslalomu na poznatom austrijskom skijalištu Kreischberg. Ovaj događaj nije bilo samo natjecanje, već i prilika za slavljenje strasti prema skijanju, sportskom duhu i početak obilježavanja 20 godina postojanja ova dva kluba. 

Natjecatelji su se okupili iz cijelog Zagorja i šire kako bi pokazali svoje vještine na snijegu i osvojili titulu skijaških prvaka. 

– Uzbudljive utrke na stazi Kreischberg donijele su napetu atmosferu i nezaboravne trenutke za sve sudionike. Na samom izletu sudjelovalo je nešto više od 100 članova, a utrka je bila posvećena ljubitelju planina i skijanja koji nas je prerano napustio, dr. Krešimiru Crnogači – ističu organizatori. 

Ovo prvenstvo nije samo sportski događaj, već i prilika za zajedništvo i promociju zimskih sportova. 

– Čestitamo svim natjecateljima na hrabrosti i vještinama koje su pokazali na stazi, te se nadamo da će ova tradicija nastaviti rasti i razvijati se u budućnosti – poručili su.  

Rezultati 

Kod djevojčica, prva je bila Maša Kos, druga Jana Hren, a treća Vrdoljak Jana, dok je od dječaka  prvi bio Marin Meštrović. Kod žena, prva je bila Klaudija Brezak, Rea Očić, a treća Clea Hajdaš Dončić, dok je kod muškaraca prvo mjesto zauzeo Silvio Brezak, drugo Leonard Končevski, a treće Marko Zaplatić. Posebne nagrade dodijeljene su Ivanu Poljaku i Snježani Sedlar. 

U skijanju možete uživati na dva posljednja izleta 24. veljače u Gerlitzen i zatvaranju sezone 16. ožujka u Obertauern. Sve informacije potražite na društvenim mrežama, na mail [email protected] ili na www.zaski.hr. 

Organizatori se zahvaljuju sponzorima, partnerima, Skijaškom savezu KZŽ, kao i Krapinsko – zagorskoj županiji što su prepoznali i podržali ovaj događaj. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba