Priznao djelomičnu krivicu

NAJMODAVAC IZ HORORA: Virovitičan (49) snimao par dok spavaju pa sve pokazao majci dečka

Objavljeno: 09.02.2024. zagorjeinternational

Virovitičan (49) snimao par dok spavaju pa sve pokazao majci dečka. Ušao im je kriomice pod okriljem noći u spavaću sobu dok su poluodjeveni spavali na krevetu. Pritom je te prizore mobitelom odlučio i snimiti. Bilo je to tijekom 2021. i 2022. godine dok su N.Č. i K.P., kao par, stanovali u njegovu virovitičku domu, piše Jutarnji list.  

Na kraju je tim potezom povrijedio njihovu privatnost jer ih je neovlašteno snimio u prostoru posebno zaštićenom od pogleda drugih osoba. A kada su za to doznali, u slučaj se umiješala policija i tužiteljstvo koje je 49-godišnjeg Virovitičanina B.V. odlučilo kazneno goniti za neovlašteno snimanje te za njega traže šest mjeseci zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje. 

Optuženikova verzija događaja znatno se razlikuje od one koju je istražiteljima ispričao snimani par sustanara. 

– Djelomično priznajem da sam kriv. Ali nikoga ja nisam snimao golog niti sam ikoga ucjenjivao. Kad sam ih upoznao, rekli su mi da nemaju kod koga stanovati pa sam ih primio u svoju kuću, u stan na katu. Jedan dan bila je jako velika vrućina i glasna muzika se čula pa sam otišao k njima ugasiti glazbu. Vidio sam ih oboje na krevetu kako leže jedan preko drugoga. I tada sam ih snimio te im sljedeći dan pokazao te slike kojima smo se smijali. Fotografiju sam stavio u fotoalbum te im ga dao. A kad su doselili k meni, tražio sam ih samo da mi pomognu oko moje bolesne sestre – ispričao je okrivljeni B.V. naglašavajući da mu radi tog pomaganja nisu trebali plaćati nikakvu stanarinu ni režije. 

Međutim, par koji je kod njega stanovao ustvrdio je da su ga slučajno upoznali i da im je ponudio boravak na katu kuće u trosobnom stanu. 

– Prva tri mjeseca boravak je bio ugodan, a onda smo se počeli s njim svađati. Tražio je mog dečka da radi teške poslove. Te smo od njega otišli u ožujku 2022. Ucjenjivao je da posjeduje naše snimke u mobitelu na kojima smo goli bez odjeće na krevetu i da nas je snimio dok smo bili kod njega. Za te slike smo doznali od dečkove mame kojoj ih je pokazivao dok je bila kod B.V. u posjeti. Mi za te fotografije nismo znali jer nas je snimao dok smo spavali niti smo ih vidjeli – pojasnila je oštećena djevojka. 

Njezin partner kaže da mu je njegova majka rekla za te fotografije dok je bila u posjeti kod B.V. i da ga je pritom molila da te fotografije obriše jer su neprimjerene. Na to je njegovoj majci navodno odgovorio da “neće jer da su mu uspomena na njih i da su svi oni jedna velika obitelj”. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba