STRAVA! Ne smijemo uopće ni razmišljati kako je ovo moglo završiti. Policija traga za počiniteljem

Vozač ‘quada’ nabasao na razapetu žicu usred šume. Bila je postavljena u visini vrata

Objavljeno: 06.02.2024. zagorjeinternational

Koprivničko – križevačka policija traga za osobom koju je između dva drveta, na šumskoj stazi kod mjesta Mičetinac, postavila žicu u koju je u nedjelju zapeo vozač četverocikla, piše Index

Iako 45-godišnji vozač četverocikla u naletu na postavljenu žicu nije ozlijeđen, policija je izvijestila da nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi pronašla počinitelja kojega sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Policija je u utorak izvijestila da je žica postavljena između 22. siječnja i 4. veljače preko šumske staze. U naletu četverocikla žičana prepreka je pukla, a vozač nije ozlijeđen. 

Sličnih slučajeva stavljanja prepreka na šumske staze koje koriste vozači četverocikla i motora bilo je i prošle godine u području Koprivničko – križevačke županije. U rekreacijskoj šumi pored Koprivnice nepoznati je počinitelj srušio drvo na stazu, i to odmah na skretanju kako vozačima ne bi bila odmah uočljiva. 

Još su svježa sjećanja i na događaj iz 2020., kad je 21-godišnji mladić na području Jelenja poginuo naletjevši motorom na bodljikavu žicu. 

Vozač quada koji je bio na licu mjesta, Amel Huskić, ispričao je za Bjelovar.live što se dogodilo. 

– Žica je bila zavezana u visini vrata… Bili na quadu ili motoru ili biciklu, točno udara u vrat. Sva sreća da domaćin koji nas je vodio tim putem nije brzo išao. Ne bi se lijepo proveo s kolegom koji je išao iza njega. Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno, nego je to obični šumski put koji je prolaz za sve koji se njime kreću. Ne mogu vjerovati da netko može postaviti žicu u visini vrata. Zašto? – zapitao se Amel u nevjerici.  

– Očito za idiote i kretene ne znači ništa postaviti žicu s namjerom da nekom nanesu teške ozljede ili nekog ne daj bože ubiju – zaključio je u razgovoru za Bjelovar.live Amel Huskić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba