Veljača donosi 'okršaje' u znanju i to s pobjednikom Superpotjere, ali i romantiku za one koji ne vole cajke

MEMENTO BAR: Premijerno izdanje “Kviz & Ja” ucrtalo Zabok na prestižnu kvizašku ligašku scenu

Objavljeno: 06.02.2024. zagorjeinternational

Činjenicu kako je zagorska kvizaška scena na glasu kao izuzetno jaka svojedobno nam je podastrla, ni manje ni više nego lovkinja ‘Potjere’ Morana Zibar, a sad je došla i još jedna potvrda. 

Naime, krajem siječnja održano je prvo kolo kviz lige MEMENTO by “KVIZ & JA”, a vrijedi napomenuti kako se on održava svaki tjedan u brojnim kafićima u Zagrebu te se time novootvoreni zabočki lokal promaknuo u pravi ‘centar znanja’.  

– Imali smo 14 prijavljenih ekipa u sastavu s po četiri igrača čime je krenulo skupljanje bodova za glavne nagrade iznenađenja koje će se dodijeliti najboljima na kraju sezone – napravili su kratki osvrt na premijerno izdanje kviza iz Memento Bara, dodavši kako najbolji u svakom kolu, osim bodova, ostvaruju i simbolične ‘kafić nagrade’.

Kvizaške “utakmice” na rasporedu su svake zadnje subote u mjesecu do samog finala koje će biti krajem svibnja.  

Kako to vrijedi u maniri kod svakog dobrog kviza, svako slovo, zarez ili ime nije slučajno pa tako nismo ni lovkinju Moranu Zibar na početku slučajno spomenuli jer su iz Mementa pripremili još jednu kvizašku poslasticu. 

– Veseli nas što smo ovom inicijativom pridonijeli jačanju pub kviz scene u Zagorju pa ovom prilikom najavljujemo kako nam ove subote dolazi ‘Kviz by Petar Vrvilo’, dečko koji je u HRT-ovoj Superpotjeri pobijedio sve lovce – poručili su iz Mementa. 

Naravno, osim okršaja u znanju, ekipa iz Memento Bara je pripremila i romantičan program u veljači. Radi se o zajedničkom slavlju Valentinova i to u petak, 16. veljače uz glazbene izvedbe Brune Račkog za sve starije 18 godina, zaljubljene, te one koji ne vole cajke. 

Za kraj, napomenimo kako je drugo kolo lige Memento by “KVIZ & JA” predviđeno za 24. veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba