Ekskluzivno smo doznali datum premijere spota, a otkrivamo vam i još jedno iznenađenje

Trenutno najtraženiji svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ udružio je snage s finalistom SuperStara Dinom Miklaužićem

Objavljeno: 04.02.2024. zagorjeinternational

Bliži se dan zaljubljenih – Valentinovo – a to zna i ekipa najtraženijeg svadbenog benda, ‘Grupe Profeel’, koja ni ovog puta nije razočarala. Štoviše, mogli bismo reći kako su nadmašili sami sebe i udružili snage s finalistom ovogodišnjeg SuperStara, Humčanom Dinom Miklaužićem, s kojim spremaju glazbeno iznenađenje.  

Odlučili smo istražiti točno o čemu se radi i kako je došlo do suradnje najtraženijeg svadbenog benda i najperspektivnijeg mladog zagorskog pjevača, a opet kako je u cijelu stvar povezan prerano preminuli Aki Rahimovski.  

– U ovo vrijeme se navršava druga godišnjica odlaska jednog od najvećih glazbenika ovih prostora, neponovljivog Akija Rahimovskog, a kako je Parni Valjak s njim zaslužan za jedne od najboljih ljubavnih pjesama, pa je nama i Dini bilo jednostavno izabrati što ćemo obraditi za tradicionalnu pjesmu za Valentinovo, a opet Akiju u čast – kazao nam je voditelj ‘Grupe Profeel’ Mario Pavleković koji nam je ekskluzivno otkrio i kada možemo prvi puta čuti dugo očekivani duet:  

– Premijera video spota za pjesmu bit će 9. veljače u 17 sati na Facebook profilu benda, a povodom Dana žena, 9. ožujka ćemo ju zajedno i izvesti u krapinskom Ilir baru – najavio je voditelj Pavleković dodavši kako je cilj dueta zbližiti zagorske izvođače kako bi pokazali koliko zapravo kvalitetnih glazbenika ima u Hrvatskom zagorju. 

Dodajmo k tome kako je za snimanje zvuka bio zaslužan ‘Studio 3000’, dok su spot snimile kamere ‘DMC’ televizije, a mastering je odrađen od strane Valentina Vranekovića. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba