Inače, zabočki DVD ove godine slavi 100. rođendan

LIJEPI POKLON: DVD Zabok dobio novi televizor

Objavljeno: 03.02.2024. zagorjeinternational

Dobrovoljno vatrogasno društvo Zabok u ovoj godini obilježava veliki jubilej – 100 godina od svog osnivanja. Upravni odbor na čelu s predsjednikom DVD-a Zabok Želimirom Ležom, pokrenuo je niz akcija kojima će ta velika obljetnica biti uljepšana. 

Do sada je zahvaljujući donacijama te vrijednim i marljivim rukama vatrogasaca, obnovljena krovna konstrukcija, garažni prostori kao i niz drugih sitnih radova koji su itekako promijenili kompletnu viziru dosadašnjih vanjskih i unutrašnjih prostora doma, a u tijeku su i završne pripreme za izdavanje monografije u koju je uloženo mnogo volonterskog i besplatnog rada, kako na pisanju tekstova i prikupljanju fotografija, tako i na intervjuiranju sudionika tih povijesnih događaja kroz ovih 100 godina. 

Zahvaljujući članu DVD-a Zabok Petru Vrančiću, a u suradnji s “Poduzetništvom Tomek“, u petak je održana primopredaja televizora koji će ovih dana biti postavljen u glavnoj sali zabočkog dvd-a te samim time itekako doprinijeti još kvalitetnijem prikazivanju svih aktivnosti društva na svečanim skupštinama, raznim proslavama, ali i ostalim događanjima i predavanjima u suradnji s udrugama civilnog društva i građanima Zaboka te bliže i šire okolice. 

Na donaciji je Darku i Brigiti Tomek zahvalio predsjednik sa svojim suradnicima u ime svih članova DVD-a Zabok. 

– Nadam se da ćemo i u budućnosti surađivati te nastaviti našu daljnju suradnju na obostrano zadovoljstvo – istaknuo je predsjednik Lež. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba