Najveća zapljena na području Istre u tekućoj godini

FOTO: 51-godišnjak pao s preko 10 kila raznih droga

Objavljeno: 03.02.2024. zagorjeinternational

Rovinjska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom kojeg sumnjiči da je počinio kazneno djelo ‘neovlaštena proizvodnja i promet drogama’. Kod sebe je imao preko 10 kilograma raznih droga.

– Nakon prikupljenih operativnih informacija, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 2. veljače u jutarnjim satima obavili pretragu doma i prostora u Ulici braće Pesel u Rovinju koje koristi osumnjičeni te su pronašli 20 PVC paketa hašiša ukupne bruto težine 5547,55 grama, sedam staklenki s marihuanom ukupne bruto težine 4500,7 grama te dvije staklenke i četiri PVC vrećice sa sadržajem kokaina ukupne bruto težine 523,8 grama. U pretrazi je pronađena i veća količina novca koji je bio spremljen zajedno s drogom i za koji se sumnja da je stečen prodajom droga, te tri digitalne i jedna kuhinjska vaga kao i stroj za varenje – vakuumiranje – stoji u priopćenju PU istarske.

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, jutros u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

– Ovo je najveća zapljena droge na području policijske uprave u tekućoj godini te će policijski službenici i dalje nastaviti intenzivno raditi na pronalasku preprodavača droge i suzbijanju problematike zlouporabe droga – priopćili su iz policije.

FOTO: PU istarska

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba