Važna obavijest za udruge s područja općine

KRAPINSKE TOPLICE: Objavljen plan raspisivanja javnih natječaja za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija

Objavljeno: 01.02.2024. zagorjeinternational

Načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković raspisala je godišnji plan raspisivanja javnih natječaja ili poziva Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, projekata i manifestacije koje provode udruge za 2024. godinu. 

Općina će tako raspisati Natječaj za financiranje projekata/programa udruga u okviru javnih potreba u kulturi Općine Krapinske Toplice za 2024. godinu. Ukupno je za javne potrebe u kulturi izdvojeno 12.271 eura, ostvariti se može od minimalno 664 eura do 6135 po programu/projektu, a planiraju se podijeliti četiri ugovora iz ovog područja.

Nadalje, Općina će raspisati i Natječaj za financiranje projekata/programa/manifestacija koje provode udruge i ostale organizacije civilnog društva u okviru javnih potreba (mogu biti sportske, kulturne, zabavne, socijalne, zdravstvene, humanitarne, gastronomske i dr.) za 2024. godinu. Ovdje je osigurano 13.729 eura, minimalni iznos potpore je 531 euro, a maksimalni 2527 eura. Iz ovog područja planira se podijeliti devet ugovora.

Sportska zajednica Općine Krapinske Toplice dodijelit će sredstva u sklopu Natječaja za financiranje projekata/programa udruga u okviru javnih potreba u sportu Općine Krapinske Toplice za 2024. godinu. Osigurano je 31.600 eura sredstava, minimalna potpora iznosi 265 eura, a maksimalna 19.000 eura. Planira se podijeliti pet ugovora. 

Okvirno vrijeme za raspisivanje svih navedenih natječaja je siječanj ili veljača, a sklapanje ugovora predviđeno je u svibnju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba