U organizaciji Ski kluba ‘Stars’

ZAČRETJE: Ove subote slijedi utrka Kupa Krapinsko – zagorske županije za djecu do 12 godina u veleslalomu

Objavljeno: 29.01.2024. zagorjeinternational

Ove subote, na dobro poznatom poligonu Ski kluba ‘Stars’ ispod Muzeja ‘Žutnica’ u Svetom Križu Začretju, slijedi utrka Kupa Krapinsko – zagorske županije za djecu do 12 godina u veleslalomu u organizaciji SKI kluba ‘Stars’. 

Kako nam je rekao tajnik kluba Igor Perhot, Ski klub ‘Stars’ dosad je odradio dvije škole skijanja u ovoj sezoni, snijega ima dovoljno i vrijeme je da malci pokažu što znaju. 

– Utrkivati se mogu sva djeca do 12 godina, bez obzira na to jesu li bila u našoj školi skijanja i bez obzira na to jesu li tek počeli skijati, a utrku smo podijelili u tri kategorije – za djecu do 6 godina, za djecu do 9 godina i za djecu do 12 godina. Također, najmlađim skijašima koji još nisu toliko spretni na skijama ćemo pomoći da se spuste kroz stazu – kaže tajnik kluba Perhot i dodaje da će se dječaci i djevojčice natjecati u posebnim kategorijama.  

Utrka se boduje za Kup Krapinsko – zagorske županije, tako da će prva tri mjesta u muškim i ženskim kategorijama dobiti medalje, a za sve sudionike tu su i prigodni poklon paketi. 

Prijaviti se možete na brojeve telefona 098/857-832 (Igor) i 098/794-745 (Mladen) te putem društvenih mreža (Facebook, Instagram), a prijave su otvorene do samog dana utrke, odnosno, do subote do 15.30 sati. Utrka kreće u 16 sati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba