Mladi dalmatinski svećenik Tomislav Lukač:

“Ja sam svećenik, naravno da mogu popiti pivo s prijateljima. I naravno da ne pamtim vaše grijehe…”

Objavljeno: 29.01.2024. zagorjeinternational

Svećenik Tomislav Lukač dolazi iz Kaštela i ima tek 30 godina. Đakonom je postao prije četiri godine, svećenikom prije tri, a lani je odlučio da će svoj način života i uvjerenja širiti na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Sada je snimio video koji je postao viralni hit. Lukač u njemu objašnjava da su stereotipi i predrasude o svećenicima potpuno pogrešni.

– Ja sam svećenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi. Ja sam svećenik, naravno da ne pamtim vaše grijehe. Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam svećenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko – kaže Lukač i pritom pokazuje prazne džepove.

– Svećenik sam, naravno da ne slušam samo duhovnu glazbu. Ja sam svećenik, naravno da ljudima donosim najbitniju stvar na svijetu – zaključuje Lukač.

@dontomolukac

Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend💪🏽 Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage

♬ original sound – dontomislavlukac

Mladi dalmatinski svećenik na moderan način prenosi vjeru i iz tog je razloga napravio profil na TikToku, gdje ga prati gotovo 48.000 ljudi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba