Policija objavila rezultate vikenda

U osam prometnih nesreća ozlijeđeno je troje ljudi. Jednu je nesreću skrivio pijani vozač

Objavljeno: 22.01.2024. zagorjeinternational

Zagorska je policija objavila prvo izvješće o proteklom vikendu. Kako su istaknuli, od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo krađe, dok su od prekršaja izdvojili jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega je pet bilo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Mokricama zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Klanjcu uslijed neprilagođene brzine, u Zaboku zbog nepropisne radnje vozilom, u Lugu Zabočkom zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila te u Vinterovcu zbog ne kretanja vozilom što bliže desnom rubu kolnika.   

– Teške tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u nesreći koja se dogodila u Preseki Petrovskoj, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine. U Oroslavju je došlo do nesreće uslijed neprilagođene brzine u toj nesreći dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede – kazali su iz PU KZ.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Zaboku vozač je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, a do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan manji požar čađe u dimnjaku obiteljske kuće u Policama, nema štete i nema ozlijeđenih osoba. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba