Strava na sjeveru Hrvatske

Namamio prijateljicu u stan i potom je silovao. Evo koliko godina zatvora je dobio 

Objavljeno: 18.01.2024. zagorjeinternational

Stigla je presuda za mladića sa sjevera Hrvatske koji je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu djevojke, svoje prijateljice. On je kazneno djelo počinio između 3.30 i 7.30 sati, nakon što je žrtvu namamio u stan rekavši kako će uzeti ključeve automobila pa će je odvesti doma.

Kako piše Danica.hr., u stanu je tražio da ga oralno zadovolji te ju snažno udarao jer nije pristala. Natjerao ju je da se skine i potom uz prijetnje prisilio na oralni seks. Nadalje, žicom joj je vezao ruke na leđima i opet natjerao da ga oralno zadovoljava.

Djevojka je plakala, tresla se i molila ga da je pusti, no ovaj nije slušao. Ošamario ju je i tražio da pred njim radi čučnjeve i sklekove premda su joj gležnjevi bili vezani žicom. Ujutro joj je zaprijetio da će njene nage fotografije objaviti na Facebooku ako ikome kaže što se dogodilo.

Ipak, djevojka i njeni roditelji istog su dana obavijestili policiju i monstrum je uhićen. Pravomoćno je osuđen na četiri godine bezuvjetnog zatvora te žrtvi mora platiti 10.000 eura naknade štete.

Također, u odvojenoj privatnoj parnici djevojci je dosuđeno još 8400 eura izgubljene dobiti jer se liječila od teškog šoka i stresa pa nije mogla raditi. I dalje osjeća posljedice ovog čina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba