SVETI KRIŽ ZAČRETJE: TK Maraton i Roses Outlet Centar i ove godine organiziraju trčanje na jednoj odnajljepših staza

ROSES 4K FUN&RUN: Rezervirajte datum –  uskoro na rasporedu prva utrka sezone

Objavljeno: 17.01.2024. zagorjeinternational

Ove godine, 25. veljače, na rasporedu je ponovno ‘Roses 4K Fun&Run’ utrka koju organiziraju TK Maraton Krapina, a održava se u domaćinstvu Roses designer outleta u Svetom Križu Začretju. Točnije, kako joj samo ime govori, trči se 4000 metara na predivnoj kružnoj stazi oko samog Roses Outlet Centra.

Prošlogodišnji pobjednici jedne od prvih trka u sezoni su Danijel Peček (12:36) i Petra Alajbeg (15:49), a priliku za obaranje njihovih rekorda u tri kruga sa startom u 10 sati imat će limitirani broj od 125 trkaća.

Zato požurite, kako biste osigurali svoje mjesto na startu, koje iznosi za odrasle osam eura, a za mlađe od 18 godina, četiri eura. Sama startnina uključuje startni broj plus mjerenje vremena, zatim izotonični napitak, energetsku čokoladicu te osvježenje nakon utrke.

Valja napomenuti kako su za najbrže osigurane nagrade i medalje, za one u apsolutnoj kategoriji će dobiti uz poklon sponzora i 70 eura Roses novčani bon odnosno, 50 i 30 eura.

Trči se u kategorijama U18 M+Ž, 19-34 M+Ž , 35-49 M+Ž, 50-64 M+Ž te 65+ M+Ž

Prijave traju do 23. veljače ili do popunjenja limita, a na dan utrke od 9 devet sati mogu se preuzeti bojevi na glavnom ulazu u Roses Outlet Centar, dok je proglašenje u 10.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba