Jedna od verzije priče koja se pojavila je da je samo htjela u McDonald's

Epilog filmske potjere: Djevojčica (12) po Zagrebu jurila Mercedesom 170 km/h i bježala policiji?

Objavljeno: 15.01.2024. zagorjeinternational

Policajce u Zagrebu jučer je oko ponoći vjerojatno iznenadilo kada su vidjeli koga su lovili u Mercedesu C klase po Zagrebu.

Naime, progonjena u filmskoj potjeri koja se odvijala po ulicama glavnog grada te koja je završila kod hotela Esplanade bila je zapravo 12-godišnja djevojčica, doznaje Jutarnji list

Ona je navodno bila vozačica koja je gradom jurila i do 170 km/h te se na kraju slupala u Mihanovićevoj ulici, a policiji je bježala još od Maksimirske ceste. Kako je policija ranije izvijestila, dojavu su dobili zbog više prometnih prekršaja, no nitko u cijelom incidentu nije bio ozlijeđen.

Zasad nije točno poznato zašto se 12-godišnjakinja našla ispred volana, no jedna verzija priče govori kako je samo htjela ići do McDonald’sa pa se iskrala automobilom majke, dok je u drugoj verziji djevojčica ostala zatočena u automobilu kojeg je ranije ukrao jedan mladić, koji je pobjegao nakon što se slupao kod Esplanade. 

Obje verzije policija još uvijek istražuje, no u svakom slučaju, zbog svoje dobi djevojčica ionako ne može odgovarati te ju je policija odmah vratila kući.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba