SKANDALOZNI VIDEO: Došla pred SŠ Krapina podržati Pernara i ponudila 100 eura učeniku koji napravi 100 sklekova - Vilim joj ih je uzeo

OVAKO MOTIVIRA JEDNA PROFESORICA: “Bolje da rade sklekove, nego da idu na gay parade”

Objavljeno: 13.01.2024. zagorjeinternational

S obzirom na to kako u današnje vrijeme sve više mladih provodi svoje slobodno vrijeme neaktivno na različitim ekranima, jedna je profesorica matematike odlučila na svoj način dati doprinos da se tome stane na kraj – došla je podržati Ivana Pernara, koji često nailazi na vrijeđanje, tjeranje od škola i gađanje jajima, u njegovoj ‘akciji’ 100 eura za 100 sklekova, ali je ona ponudila svoj novac.

Naime, kako je to zabilježio Ivan Pernar ispred spomenute srednje škole okupili su se učenici i profesorica, a zadatak je bio jednostavan – napravite 100 sklekova za 100 eura.

– Sviđa mi se što motiviraš mlade ljude na bavljenje fizičkom aktivnosti i šokirana sam vrijeđanjem profesora iz Zadra. Htjela sam pokazati da nisu svi profesori kao on – kazala je u videu profesorica.

Izazov je prihvatio učenik Vilim te je uz ohrabrivanje kolega uspio sklekovima doći do troznamenkaste brojke.

– Bolje da rade sklekove, nego da idu na gay parade – zaključila je profesorica skandaloznom izjavom. Postavlja se tu nekoliko pitanja: smije li se tako motivirati maloljetnike? Ima li tu posla za dječju pravobraniteljicu? I zaključno, tko to dozvoljava? 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba