Objavio je i fotografije sebe i Habijana u kupaćim gaćama

FOTO: Bivši ministar Milinović ‘bocnuo’ Habijana i Plenkovića: “Bih li ja bio jači ministar?”

Objavljeno: 12.01.2024. zagorjeinternational

Bivši ministar zdravstva Darko Milinović na Facebooku je objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćama i usporedio je s fotografijom aktualnog ministra gospodarstva Damira Habijana. Usput je zatražio od premijera Plenkovića da ih usporedi.

“Desetak godina sam stariji od ministra, a to znači i iskusniji…”

– Evo pitanja za Plenkija. Bih li ja bio bolji (čitaj jači) ministar gospodarstva da nisam izbačen iz HDZ-a. Na Grobniku bajkeri znaju da bi bio brži – započeo je Milinović svoju objavu.

– Imam diplomu s visoke poslovne škole (nadzor i korporativno upravljanje), bio sam potpredsjednik sabora pa vlade i ministar zdravstva te sam najviše mandata osvajao na izborima. Ako su uvjeti bili fizičke naravi, također se bilježim sa štovanjem. Doduše desetak godina sam stariji od izabranog ministra, a to znači i iskusniji. Jedina mi je ‘mana’ da nisam naučio pokorno slušati, znači i da me nisu izbacili ništa od mene… A tko bi ga znao, nije ni Anušić baš pokoran – nastavio je Milinović.

– Eto vam moje karakteristike pa tko zna, ako se predomislite, zovite. CV vam je dostupan, a za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama. Još malo mojih karakteristika, nisam mudar (čitaj Butković) nisam ljevičar (čitaj Obuljen) nisam vitez za Istanbulsku (čitaj Reiner) nisam neukusno pokoran (čitaj Grlić Radman) nisam žetončić (čitaj kako hoćeš, previše ih je za sve napisati), nastavi niz… Naravno, ministru puno sreće bez savjetnika i plina za cent i da ne pusti trbuščić za vrijeme ministrovanja kao mnogi! – zaključio je Milinović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba