‘Cipela visoke mode’, kažu

‘Puma’ izbacila nove tenisice

Objavljeno: 11.01.2024. zagorjeinternational

Sportski brend ‘Puma’ udružio je snage s poznatim francuskim brendom ženske odjeće ‘Coperni’. Rezultat su nove tenisice koje su u najmanju ruku podijelile javnost. Inspiracija za ovaj novi model bile su ‘Pumine’ klasične nogometne kopačke Future.

– Tako smo ponosni na ovu suradnju s Pumom. Velika je prekretnica za jednog dizajnera lansirati svoju prvu tenisicu. 90SQR okuplja sve naše zajedničke vrijednosti: inovativnost, minimalizam i jedinstvenost. To je sve o čemu smo sanjali i veselimo se lansiranju novih Puma x Coperni komada u bliskoj budućnosti – izjavili su osnivači ‘Copernija’.

Model tenisica 90SQR spoj je nogometa i mode. Radi se o ‘hibridnoj kreaciji koja je projektirana prema specifikacijama učinkovite nogometne kopačke’, piše Index.hr. Tenisice dolaze u tri boje – bijeloj, asfaltnoj i žutoj. Gornji dio tenisica je mrežast, krasi ih netipičan četvrtasti vrh, s ‘Coperni’ logom na petama i co-brandingom na vrhovima tenisica.

– Četvrtasti vrh je najjače dizajnersko obilježje koje ga izdvaja iz atletskog svijeta jer je tako klasičnog oblika i predstavlja cipelu visoke mode – istaknuo je ‘Pumin’ globalni kreativni direktor Heiko Desens.

Tenisice u prodaju kreću 19. siječnja preko ‘Copernijeve’ internetske stranice, a 22. siječnja bit će dostupne i u nekim trgovinama. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba