Marko (34) na cesti pijan napravio krš i lom. Sutkinju molio da bude blaga jer je u životnim problemima

“Rastao sam se od supruge, a rastali su se i moji roditelji. Sve mi je to teško palo, pa sam se napio”

Objavljeno: 10.01.2024. zagorjeinternational

Ovog je tjedna stigla presuda za Marka (34) iz Zagreba koji je potkraj srpnja oko 1.30 sati iza ponoći upravljao automobilom zagrebačkih oznaka kroz mjesto Zamlača na cesti između Dvora i Hrvatske Kostajnice pod utjecajem alkohola od 1,84 promila te je pritom skrivio prometnu nesreću.

Kako piše Danica.hr., on je u jednom trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu, udario u rubnjak te se nastavio kretati bankinom i odvodnim kanalom uz suprotni prometni trak. Potom je udario u betonske stepenice u odvodnom kanalu, a vozilo se prevrnulo na krov i zaustavilo na sredini kolnika.

Pred sutkinjom je sve priznao, ali je zamolio da prema njemu bude blaga zbog životnih problema koje je imao.

– Jesam, vozio sam pijan, ali prolazio sam tada jako teške trenutke u životu. Rastao sam se od supruge nakon šest godina braka, a u tom periodu su se rastali i moji roditelji. Sav novac i svu svoju ušteđevinu uložio sam u novi početak sa suprugom, a na kraju sam shvatio da je to bio potpuno krivi potez – rekao je Marko. 

Kako je rekao, sve mu je to teško palo, pa se napio. 

– Osim toga, u velikom sam minusu na bankovnoj kartici i imam kredit koji sam otplaćujem – dodao je.

Ipak, sutkinja nije imala milosti i proglasila ga je krivim te kaznila s 1120 eura i 20 eura troškova postupka. Također, naložila mu je da policiji plati i troškove očevida prometne nesreće u iznosu od 270 eura. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba