RESPEKT! Pobjednik Života na vagi je Mislav Šepić - izgubio je 78,8 kg!

“Znam da će biti teško da se kilogrami ne vrate, ali ja sam čovjek koji uči na greškama”

Objavljeno: 04.01.2024. zagorjeinternational

U studiju zagrebačkog Jadran filma, pod voditeljskom palicom Marijane Batinić, natjecatelji sedme sezone Života na vagi pokazali su u punom sjaju da su se isplatili njihovi trud i zalaganje u proteklih pet mjeseci. 

FOTO: Marijana Batinić s pobjednikom Mislavom (Instagram Marijana Batinić)

Prvo su svoje rezultate pokazali nefinalisti koji su se borili za nagradu od 7500 eura, a potom su na scenu stupiti finalisti u borbi za 20.000 eura – Nina, Silvija, Mislav Šepić, Goran i tajni finalist Mislav Vlašić.Na njihovu putu pratili su ih njihovi treneri, vjerna podrška i oslonac – Mirna Čužić i Edo Mehmedović, koji nisu skrivali ponos i sreću kad su ugledali natjecatelje sedme sezone. 

Pero je imao najbolji postotak izgubljene tjelesne mase od svih nefinalista i osvojio je 7500 eura, potom su još jednom izašli Mislav Vlašić (28), Silvija Temšić (27), Mislav Šepić (38), Goran Bartulović (40) i Nina Bandić (27) – koji su proveli tri mjeseca u Životu na vagi i potom kod kuće su dali sve od sebe kako bi se danas pokazali u najboljem svjetlu.Prvi je na vagu stao Mislav Vlašić. Kad je došao u Život na vagi, Vlašić je imao 213,5 kilograma, izgubio je 88,9 kilograma, što je rekord emisije!

– Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat! – rekao je ponosno Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6 posto tjelesne mase.

FOTO: Press

Šepić je slavio samo jedan dan nakon izlaska iz showa i odmah počeo s treningom. Najviše je zahvalio supruzi koja mu je pripremala obroke i bila mu najveća potpora. Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase.

– Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama – rekao je Šepić.

Na petome mjestu završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone Života na vagi je Mislav Šepić.

FOTO: Press

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba