“Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin”

OVO JE NEVJEROJATNO: Hrvatica iz Njemačke stigla u Hrvatsku na odmor, otišla na frizuru i šokirala se cijenom

Objavljeno: 30.12.2023. zagorjeinternational

Frizerke u Dalmaciji već godinama prepričavaju kako ljeti imaju jako puno posla jer im, najčešće iz Njemačke, dolaze klijentice na frizuru.

I nije riječ samo o Hrvaticama već i o Njemicama koje su nakon Hrvatica, najčešće klijentice. Ništa to nije bilo neobično jer su hrvatske frizerke poznate kao iznimno stručne u svom poslu, ali i cijena je često uvjetovala dolazak na uljepšavanje u Hrvatsku jer je u Hrvatskoj bila značajno niža nego u Njemačkoj, donosi Fenix.

No, posljednjih mjeseci i to se promijenilo. Dobar primjer je jedna 34-godišnja Hrvatica koja je iz Stuttgarta za božićne blagdane stigla u Zadar. Iskoristila je dolazak kako bi otišla frizerki. Željela je napraviti pramenove, a onda se šokirala kad joj je frizerka rekla cijenu – 265 eura.

– Bila sam šokirana, ali poznajem tu frizerku već godinama i bilo mi je neugodno otkazati termin pa sam otišla kod nje. Rekla mi je da će cijeli tretman trajati oko 6 sati, i to zbog toga jer će mi staviti neke preparate koje štite kosu – rekla je 34-godišnjakinja iz Stuttgarta, koja nije htjela navoditi ime frizerskog salona zbog dugogodišnjeg poznanstva s frizerkom. Usporedbe radi, cijene pramenova na dugu kosu u Njemačkoj se kreću od 100 pa do 150 eura.

Slučaj u Zadru može biti i iznimka, jer u nekim frizerskim salonima cijena tretmana kose s pramenovima se kreće između 60 i 100 eura.

U svakom slučaju, bolje je prethodno provjeriti cijenu nego se kasnije šokirati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba