Planirate kupnju? Donosimo vam pregled dućana

Evo kako će trgovine raditi za Staru i Novu godinu

Objavljeno: 30.12.2023. zagorjeinternational

Većina trgovina na Novu godinu ne radi, a na Staru brojne rade skraćeno ili uopće ne rade. Ako planirate obaviti kupnju i zanima vas radno vrijeme trgovina tijekom novogodišnjeg vikenda, u nastavku vam donosimo pregled.

Konzum

Trgovine Konzuma neće raditi 1. siječnja, a radno vrijeme poslovnica na Silvestrovo, 31. prosinca, možete provjeriti ovdje.

Kaufland

Kauflandove trgovine radit će do 18 sati 31. prosinca, dok su zatvorene 1. siječnja. Sve informacije o radnom vremenu trgovina dostupne su ovdje.

Lidl

Lidlove trgovine bit će zatvorene 31. prosinca i 1. siječnja. Radno vrijeme u drugim danima možete provjeriti ovdje.

Plodine

Poslovnice Plodina, one koje inače rade nedjeljom, bit će otvorene od 7 do 18 sati na Staru godinu, dok će sve trgovine biti zatvorene u ponedjeljak, 1. siječnja. Detaljnije možete pogledati ovdje.

Spar i Interspar

Na posljednji dan godine svi hipermarketi Interspar radit će do 17 sati, dok će oni smješteni u različitim centrima, poput City Centre One i Arena centra, biti zatvoreni. Spar će imati skraćeno radno vrijeme do 14 sati. Eventualne iznimke od navedenih promjena u radnom vremenu možete provjeriti na njihovim stranicama.

Bipa

Sve Bipine poslovnice bit će zatvorene 1. siječnja. Više detalja o radnom vremenu možete provjeriti ovdje.

dm

Trgovine dm-a bit će zatvorene 1. siječnja, a neke od njih neće raditi ni u nedjelju, osim pojedinih koje se nalaze u trgovačkim centrima. Dodatne informacije o radnom vremenu dostupne su ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba