Nesreća se dogodila na Božić

U Đurđevcu se pijan zabio u okićeno stablo, dobio je brutalnu kaznu

Objavljeno: 29.12.2023. zagorjeinternational

Na Božić se u Starogradskoj ulici u Đurđevcu dogodila prometna nesreća kada se vozač automobilom zabio u okićeni bagrem i pobjegao. Policija ga je pronašla te se ispostavilo da se radi o mladiću koji je bio pijan, a vozački nikad nije niti položio, piše Podravski list.

– U ponedjeljak, 25. prosinca u 22:35 u Đurđevcu u Starogradskoj ulici 26-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1.22 promila i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom B kategorije. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u ukrasno stablo koje je od siline udara odbačeno na propisno parkirani osobni automobil. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i uhićen te mu je kao višestrukom recidivistu prometnih prekršaja oduzeto vozilo – kazali su iz koprivničko-križevačke policije.

Nad vozačem je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici proveden žurni prekršajni postupak te je kažnjen novčanom kaznom od 2670 eura. Sud je odlučio i da se oduzeto vozilo vrati vozaču.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba