Općina Lobor godinu uspješno privela kraju:

Završeno asfaltiranje nerazvrstanih cesta vrijedno gotovo 154.000 eura

Objavljeno: 23.12.2023. zagorjeinternational

Bliži se kraju još jedna uspješna godina kada je u pitanju provedba projekata u općini Lobor. Naime, završeni su radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta. Asfaltirani su spoj Gornja Dužica – Martinščina, zatim nastavak Ulice Ante Kovačića i dionica Buntaki. 

Ukupna vrijednost radova iznosi 153.615,56 eura, pri čemu su Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine te Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sufinancirali projekt u iznosu od 94.600 eura.

Ulaganje u prometnu infrastrukturu jedan je od prioriteta Općine Lobor. Kako je istaknula općinska načelnica Ljubica Jembrih, cilj je da sva naselja imaju infrastrukturne uvjete kao i sam centar te će se ovim tempom nastaviti raditi i iduće godine.

– Ove godine ukupno smo asfaltirali devet kilometara nerazvrstanih cesta, a s ovim programom i ulaganjem nastavit ćemo i iduće godine, kako bismo našim mještanima stvorili kvalitetnije i sigurnije uvjete za život. Nastavit ćemo prijavljivati projekte na natječaje ministarstava i europskih fondova te vjerujem da ćemo i nadalje u tome biti vrlo uspješni – rekla je načelnica Ljubica Jembrih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba