Nije riječ o tabletiću

Marina (19) preko oglasnika nudila ‘ručni rad’. Osuđena je

Objavljeno: 23.12.2023. zagorjeinternational

Marina (19) je, prema presudi koja je donesena u petak, proglašena krivom osuđena jer se sa suprugom odavala prostituciji te time kršila javni red i mir. Naime, ona je od 26. siječnja do 16. svibnja ove godine putem internetske stranice TD Oglasnik, u rubrici “osobni kontakti” u aktivnom oglasu naziva “Par_24” oglašavala promatranje spolnih usluga, piše Danica.hr.

Po cijeni od 70 eura za pola sata i 120 eura za sat vremena nudila je i pružala spolnu uslugu masaže muškog spolnog organa sa završetkom, tzv. “ručni rad”, i promatranje spolnog odnosa između nje i njenog supruga.

Zaključeno je da se time odavala prostituciji te prekršila Zakon. 

Marina se nije odazvala na pozive sud, pa je zatražena terenska provjera policije, nakon čega je Marina nazvala sud te je telefonskim putem dogovoreno da će se rasprava održati 27. listopada ove godine, no ni tada se nije pojavila, stoga joj se u petak sudilo u njenoj odsutnosti.

Optužni prijedlog protiv Marine podnijela je Služba organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke u srpnju ove godine nakon provedene istrage, a dokazi prikupljeni u postupku bili su dovoljni da je sutkinja osudi.

Osuđena je na novčanu kaznu od 100 eura i ima pravo žalbe u zakonom predviđenom roku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba