Proglašeni pobjednici Historic Trails Cupa za 2023. godinu

Objavljeno: 19.12.2023. zagorjeinternational

Atletski klub Varaždin je u petak 15. prosinca u Domu kulture u Sračincu odradio proglašenje pobjednika Historic Trails Cupa 2023.

Bodovalo se najboljih pet od mogućih šest utrka, dok se za svih šest istrčanih utrka dobivao bonus od deset bodova. Ukupno je kroz sve utrke protrčalo oko 1800 natjecatelja, a utrke koje su se bodovale kroz godinu za ovaj kup su:

Brdski maraton “Ivanec – Novi Marof”

Aquae Iasae Trail

Utrka za mač Grofa Draskovicha

Trail “U gaćicama v Gačice”

Špilja Vindija trail

Rudarski cener

Nakon zbroja bodova svih navedenih utrka poznati su prvi pobjednici Kupa, a to su u muškoj konkurenciji: 1. Tomislav Vertuš (AK Varaždin), 2. Dragan Pejić (AK Maksimir), 3. Goran Šimunčić (AK Varaždin). U ženskoj konkurenciji članice Atletskog kluba Varaždin zauzele su pobjedničko postolje i to redom: 1. Marina Godinić, 2. Tihana Drumev, 3. Ivana Bunić.

Proglašeni su i pobjednici po kategorijama te prvih deset u generalnom poretku kod muškaraca i žena, koji su za ovu prigodu dobili posebno izrađene plakete i unikatne medalje s motivom svih šest utrka. Osim novčanih nagrada, bilo je još i posebnih sponzorskih nagrada koje su podijeljene nagrađenima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba