Nastala je prava zavrzlama i sve je završilo na sudu

Žena zvala majstora da joj popravi instalacije. On je obavio još koju uslugu više, a za sve je saznao njen muž…

Objavljeno: 18.12.2023. zagorjeinternational

Ovih je dana stigla sudska presuda koja se veže uz ljubavnu priču nastalu kada je udana žena (32) zvala oženjenog instalatera (38) kako bi joj popravio instalacije. Sve je krenulo lani u srpnju kada je instalater došao u njen stan u Zagrebu. Tada su se upoznali i nastavili su se dopisivati, a dva mjeseca nakon toga su stupili u intimne odnose. Idila je trajala do prosinca kada je za sve doznao njen suprug, piše Danica.hr.

– Ljubavnik mi je rekao ako propadne moj brak da će i on reći svojoj ženi za našu vezu. Viđali smo se i nakon toga, a pozvao me da se malo strpim. Ja sam se skroz posvađala s mužem, a ljubavnik se nakon toga počeo udaljavati od mene. Zato sam s njim htjela prekinuti i više mu se nisam javljala na telefon. No, u veljači ove godine me opet zvao pa sam mu rekla da me ostavi na miru i da želim da i njegova supruga sazna za vezu. Tada mi je počeo prijetiti, skoro sam se srušila od straha – rekla je 32-godišnjakinja kojoj je trebalo popraviti instalacije.

Odlučila je prijaviti ga policiji, no sada je u još većem strahu. 

– Bojim ga se jer vjerujem da će mi se krvi napiti i osvetiti. Osim toga, rekao mi je da ima i oružje – dodala je.

U optužnici koja je protiv njega podignuta stoji da je on nazvao ljubavnicu te rekao da joj “može napakostiti, da je saznao puno toga o njoj i da će joj naštetiti, da je došao do cijele njezine familije, da ju je uzeo na zub do kraja života i da odsad pazi na svaki svoj korak kuda se kreće i da se okreće iza sebe”.

– To je kod ljubavnice izazvale osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, drugoj osobi ozbiljno je prijetio kakvim zlom da bi ga ustrašio, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi – kažu tužitelji.

Instalater nije iznosio svoju obranu.

Tužitelji za njega traže šest mjeseci uvjetnog zatvora i produženje zabrane prilaska na manje od 50 metara te zabrane bilo kakvog kontakta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba