DOČEKALI IH S ODUŠEVLJENJEM

STIGLI IM U POSJET: Moto mrazovi i moto mrazice mališanima donijeli slatke paketiće

Objavljeno: 17.12.2023. zagorjeinternational

U Dječji vrtić Konjščina u petak su u posjet mališanima stigli moto mrazovi i moto mrazice te im donijeli prigodne slatke paketiće.

Organizator je i ove godine bio MK White Horse iz Konjščine, a kako je rekao tajnik udruge Mladen Ferenčić, s moto mrazevima su krenuli još 2008. godine kada su osnovali i klub.

– Tada smo isto išli u dječji vrtić kako bi razveselili djecu i s njima se malo podružili, a na kraju krajeva, da se i mi iz kluba podružimo. To je sada već postala tradicija. U klubu nas je desetak, ali tada dolaze i prijatelji koji nisu u klubu, a ove godine su nam se pridružili i kolege iz MK Route Riders iz Konjščine. Ovoga puta nas je sudjelovalo 20-ak – rekao je Ferenčić.

Načelnica općine Anita Krok istaknula je da djeca svake godine moto mrazove dočekaju s oduševljenjem. Pohvalila je klub što već dugi niz godina mame osmijeh na dječja lica.

– Moto mrazevi i moto mrazice su kod nas uvijek dočekani s oduševljenjem, tako je bilo i ovoga puta. Veliko hvala MK White Horse što već dugi niz godina organiziraju ovako nešto, kao i svima ostalima koji su sudjelovali. Moram reći da je klub vrlo aktivan, još od 2008. godine kada su osnovani. Redovno se uključuju u naše akcije i sve općinske manifestacije – rekla je Krok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba