Zahtjevi se primaju do 29. prosinca

Općina Gornja Stubica božićnicama će svojim umirovljenicima uljepšati blagdane

Objavljeno: 15.12.2023. zagorjeinternational

Općina Gornja Stubica isplaćivat će ove godine umirovljenicima sa svojeg područja božićnice koje će se isplaćivati pod uvjetom da umirovljenici imaju prijavljeno prebivalište na području općine, te da im iznos mirovine ne prelazi 340 eura. 

Isplaćivat će se 30 eura onima čije mirovine ne prelaze 270 eura te 20 eura za one čije mirovine su između 270,01 i 340 eura. Također, istaknuto je i da se umirovljenicima koji primaju mirovinu s osnova mirovinskog staža u Republici Hrvatskoj i mirovinskog staža u inozemstvu, odobrava isplata ako ukupni iznos obje mirovine ne prelazi prethodno utvrđene limite.

Božićnica će se isplaćivati tijekom prosinca na tekuće račune umirovljenika, iznimno umirovljenicima koji nemaju tekuće račune božićnica će se isplatiti u gotovini putem općinske blagajne.

Umirovljenici koji zadovoljavaju uvjete moraju Jedinstvenom upravnom odjelu Općine podnijeti zamolbu za isplatu, uz koju prilažu odrezak od posljednje mirovine (hrvatske i inozemne), broj tekućeg računa te kopiju važeće osobne iskaznice.

Zahtjevi se podnose Općini Gornja Stubica do 29. prosinca, radnim danom od 8 do 13 sati, a 29. prosinca iznimno do 10 sati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba