U subotu u 19 sati u sportskoj dvorani

KUD “Antun Mihanović” organizira tradicionalni božićni koncert u Klanjcu

Objavljeno: 14.12.2023. zagorjeinternational

Kao i svake godine, u Klanjcu će se održati tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a “Antun Mihanović” u subotu 16. prosinca s početkom u 19 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole. Na koncertu će se okupiti gotovo svi glazbeni amateri iz tog kraja, njih više od dvjesto.

Nastupit će i razni zborovi

Glazbeni program prepun božićnih, ali i zabavnih, tamburaških pa i rock pjesama, folklornih koreografija i dvorskih plesova pripremile su sve sekcije KUD-a “Antun Mihanović”, a nastupit će i Mješoviti pjevački zbor “Naša lipa” iz Tuhlja, Mješoviti pjevački zbor Župe Navještenja Blažene Djevice Marije Klanjec, Pjevački zbor “Đuro Prejac” Desinić, Pjevački zbor Kraljevec na Sutli, Puhački orkestar “Lira” iz Kraljevca na Sutli, Klapa BRV, Branko Greblički Ventek te Igor Siročić & Božićni band.

Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju nakon koncerta i tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i posjetitelje koncerta, a ove godine nakon koncerta posjetitelje će zabaviti i tamburaški sastav Savski valovi. Organizatori koncerta su Grad Klanjec, KUD “Antun Mihanović” i Kulturni centar Klanjec. Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba